Challenge

Challenge

Doe mee aan de allerleukste en lekkerste afslankchallenge!
Gratis begeleiding! Je betaalt alleen voor de producten. Meld je aan en er neemt een coach contact met je op voor een afspraak. In september gaan we met een grote groep starten en kan iedereen ook contact met elkaar houden via de speciale Facebook groep.

Goed nieuws: 11 september begint de Consulinn Challenge -> verander je lijf & je leven! 🙌🏼

Tijd om vooruit te kijken, bouw zelf aan een gezondere, slankere toekomst! Samen met ons 🌸

Wat is de bedoeling?

 • Je meldt je aan via www.consulinn.nl/challenge en kiest jouw vestiging uit: Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Drachten, Grou, Dokkum of Noordbergum.
 • Je krijgt een mailtje terug met wat uitleg (kan misschien in je spam staan) en met de link naar onze besloten Facebookgroep.
 • Deze of volgende week wordt er contact met je opgenomen en wordt er een intakegesprek met je ingepland. Je kiest uiteraard zelf welk programma je zou willen volgen (totaalvoedingsprogramma, 3 producten plus een lichte maaltijd of normale voeding en 1 maaltijdvervanger per dag).
 • Je krijgt toegang tot de exclusieve, besloten Facebookgroep waar elke dag een mini-challenge, een vlog, blog, prijsvraag, doelen bespreken of andere motiverende situaties zullen plaatsvinden.
 • Je zit in die groep met allemaal gelijkgestemden, maar je bepaalt natuurlijk zelf of je iets met de groep deelt & wat je deelt. Niets is verplicht, behalve dan dat iedereen zich veilig moet voelen in die groep!
 • Start je iets later dan 11 september? Geen probleem, dan haak je later in. Ben je zo’n dappere strijder dat je allang aan de slag bent? Hartstikke welkom, vraag dan aan je coach de link.
 • Gaan we ook nog andere dingen samen doen? Ja, wat precies laten we nog even in het midden en dat is natuurlijk allemaal optioneel: niks moet.
 • Is de Challenge wie er het hardst gaat? Absoluut niet! De Challenge ga je aan met jezelf, maar we vinden steun bij elkaar!
 • Doen jullie zelf ook mee? De meeste coaches hebben het niet nodig, een aantal gaan keihard meedoen en zullen ook video’s maken met hun bevindingen. 😱 Allemaal in de Facebookgroep natuurlijk.
 • Omdat de Challenge vooral over ‘samen’ gaat: als je samen met je vriendin, broer, collega of dochter op intake komt, betalen jullie samen €25 ipv elk €25!
 • Die €25 is eenmalig & alleen voor de intake, de rest van de wekelijkse persoonlijke (dus niet in groepsverband) begeleiding/coaching is GRATIS!
 • Maakt het uit hoeveel je zou willen verliezen? Helemaal niks, we willen iedereen helpen naar een betere situatie!Meld je gewoon aan en verander je leven!
  Durf jij het aan? 💥

Selecteer je vestiging en meld je aan

Meld je aan voor
vestiging Leeuwarden

Let op!
Aanmelden voor een
andere vestiging via
1 van de andere tabs.

Meld je aan voor
vestiging Noardburgum

Meld je aan voor
vestiging Noardburgum

Meld je aan voor
vestiging Grou

Meld je aan voor
vestiging Dokkum

Meld je aan voor
vestiging Franeker

Meld je aan voor
vestiging Harlingen

Hoe werkt het

Wij werken met de producten van Straight away, gezonde maaltijdvervangers! Net als sommige  andere maaltijdvervangers zitten ze bomvol vitamines, mineralen en essentiële vetten. Wat de producten van Straight away echt uniek en bijzonder maakt is dat ze gezoet zijn met stevia, geen aspartaam te bekennen. Sommige producten zijn glutenvrij en er zijn ook lactosevrije shakes te krijgen. En nog lekker ook!

Een dieet met shakes, soepen, repen, pap en zelfs warme maaltijden dat in veel variaties mogelijk is. Dat roept bij de meeste mensen onterecht termen als ‘jojo-en’, ‘crashdieet’ en ‘ongezond’ op. Begrijpelijk, bij ons destijds ook. Het klopt ook dat je zou kunnen gaan jojo-en, dat het een crashdieet is en ongezond, maar alleen als je het niet goed volgt en het afbouwen van de producten en het opbouwen van je normale voeding niet goed doet.

Dit is gezond, zolang je het op de goede manier volgt en daarna langzaam onder begeleiding naar een normaal eetpatroon gaat. En daarom kom je steeds bij je coach langs en helpen we je, want te zwaar zijn is pas écht ongezond!

Begeleiding

Tijdens de eerste afspraak is het vooral belangrijk dat jij en je coach elkaar leren kennen, er zal gesproken worden over je motivatie, je eerdere dieetpogingen en wat je graag zou willen veranderen aan jezelf. Uiteraard moet je ook even (figuurlijk) met de billen bloot, want aan de weegschaal ontkom je niet… De eerste keer is meestal vervelend, maar je bent langsgekomen omdat je er vanaf wilt, dus de volgende keer ziet het er alweer veel vrolijker uit!

Je bepaalt je doel samen met je coach, maar jij bent leidend. Het is jouw dieet, jouw lichaam en jij moet het tenslotte doen. Je schaft je producten aan en kunt aan de slag…

De week daarna kom je voor je eerste controle, hoe heb je het ervaren? Hoe reageert je omgeving, wat vond je lekker en wat minder? En uiteraard het belangrijkste: hoeveel gewicht ben je kwijt?

Vervolgens kom je wekelijks of tweewekelijks langs om te wegen, je verhaal kwijt te kunnen, je successen te vieren en om nieuwe producten mee te nemen.

Investering

De investering verschilt per programma. Dit varieert tussen de € 17,50 en € 70,-. Er kan namelijk gekozen worden voor het Goodmorning Shake programma waarbij je gemiddeld 4 kilo in de maand afvalt. Of voor het Straight Away totaalprogramma waarbij je gemiddeld 10 kilo in de maand afvalt.

Consulten

Intakegesprek                     € 25

Herintakegesprek              € 12,50

Gesprek na 2x herintake  € 25

Voeding

Pap, soep, shake           € 2,35 per stuk

Warme maaltijd              € 2,65 per stuk

Reep                                € 3,25 per stuk

Kant en klare shake      € 3,45 per stuk

Bouillon                           € 15,95 per pot

Drankmix/limonade       € 15,95 per pot

Shakebeker                    € 4,95

Facebook
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!

//]]>