Werkwijze

Hoe werkt het

Wij werken met de producten van Straight away, gezonde maaltijdvervangers! Net als sommige  andere maaltijdvervangers zitten ze bomvol vitamines, mineralen en essentiële vetten. Wat de producten van Straight away echt uniek en bijzonder maakt is dat ze gezoet zijn met stevia, geen aspartaam te bekennen. Sommige producten zijn glutenvrij en er zijn ook lactosevrije shakes te krijgen. En nog lekker ook!

Een dieet met shakes, soepen, repen, pap en sinds kort zelfs warme maaltijden dat in veel variaties mogelijk is. Dat roept bij de meeste mensen onterecht termen als ‘jojo-en’, ‘crashdieet’ en ‘ongezond’ op. Begrijpelijk, bij ons destijds ook. Het klopt ook dat je zou kunnen gaan jojo-en, dat het een crashdieet is en ongezond, maar alleen als je het niet goed volgt en het afbouwen van de producten en het opbouwen van je normale voeding niet goed doet.

Dit is gezond, zolang je het op de goede manier volgt en daarna langzaam onder begeleiding naar een normaal eetpatroon gaat. En daarom kom je steeds bij je coach langs en helpen we je, want te zwaar zijn is pas écht ongezond!

Straight Away Totaalvoeding

Dit is de meest gevolgde vorm van het dieet, omdat het snel werkt en er geen sprake is van een hongergevoel. Je voeding bestaat alleen uit Straight Away producten (3 of 4), waardoor je lichaam in een vetverbrandingsstand komt.

Het is heel prettig dat je geen calorieën hoeft te tellen, je kunt dus niets fout doen en de grenzen zijn helder!

Straight away + maaltijd

Deze programma’s worden gevolgd door mensen die graag hun avondeten met hun familie eten of mensen die geen totaalvoedingsprogramma willen doen. Ook voor mensen die bepaalde medicatie gebruiken zijn deze varianten een uitkomst. Het is soms ook prettig om met deze variant te starten om het aantal calorieën te beperken en daarna verder te gaan met de totaalvoeding.

Bij het 900 kcal programma gebruik je drie Straight Away maaltijden per dag, daarnaast eet je ’s avonds een maaltijd van 300 kcal. Die maaltijd bestaat uit groenten samen met vlees of vis.

Bij het 1200 kcal programma gebruik je drie Straight Away maaltijden, daarnaast eet je een maaltijd bestaande uit groenten, vlees of vis en aardappelen pasta of rijst. Tussendoor neem je dan nog een stuk fruit en een melkproduct.

Begeleiding

Je belt of mailt voor een afspraak en dat kan best spannend zijn, we proberen ervoor te zorgen dat je dan nog dezelfde week bij iemand van ons terecht kunt. Wij hebben ook allemaal die stap gezet, dus we weten hoe dat voelt!

Tijdens de eerste afspraak is het vooral belangrijk dat jij en je coach elkaar leren kennen, er zal gesproken worden over je motivatie, je eerdere dieetpogingen en wat je graag zou willen veranderen aan jezelf. Uiteraard moet je ook even (figuurlijk) met de billen bloot, want aan de weegschaal ontkom je niet… De eerste keer is meestal vervelend, maar je bent langsgekomen omdat je er vanaf wilt, dus de volgende keer ziet het er alweer veel vrolijker uit!

Je bepaalt je doel samen met je coach, maar jij bent leidend. Het is jouw dieet, jouw lichaam en jij moet het tenslotte doen. Je schaft je producten aan en kunt aan de slag…

De week daarna kom je voor je eerste controle, hoe heb je het ervaren? Hoe reageert je omgeving, wat vond je lekker en wat minder? En uiteraard het belangrijkste: hoeveel gewicht ben je kwijt?

Vervolgens kom je wekelijks of tweewekelijks langs om te wegen, je verhaal kwijt te kunnen, je successen te vieren en om nieuwe producten mee te nemen.

Investering

Consulten

Intakegesprek                     € 25

Herintakegesprek              € 12,50

Gesprek na 2x herintake  € 25

Voeding

Pap, soep, shake           € 2,35 per stuk

Warme maaltijd              € 2,65 per stuk

Reep                                € 3,25 per stuk

Kant en klare shake      € 3,45 per stuk

Bouillon                           € 15,95 per pot

Drankmix/limonade       € 15,95 per pot

Shakebeker                    € 4,95

BodyBoxx

Naast gezonde voeding is beweging ook hartstikke belangrijk voor een gezond leven. Maar ja, wat ga je doen? Voor sommige mensen is de drempel naar een sportschool hoog en anderen willen graag iets doen wat ze echt leuk vinden, zodat het vol te houden is.

Wij hebben iets gevonden wat voor iedereen toegankelijk is, of je nou cliënt bij ons bent (geweest) of niet. Man/vrouw, gezet/slank, jong/oud: dat maakt bij BodyBoxx niets uit!

BodyBoxx Beat The Music is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Leren boksen op de beat van de muziek. Je lichaam trainen op uithouding- kracht- souplesse – doorzettingsvermogen – reflexen- inzicht- controle! Drie kwartier lang een complete boks- en cardiotraining voor heel je lichaam. Negen muziektracks, 100% workout!

Echt leren boksen met BodyBoxx, het is een boksconditietraining zonder direct contact. We werken met en niet tegen elkaar, terwijl de muziek je door de training sleept. Je gaat het boksen ervaren op een veilige manier. We stoten op elkaars bokshandschoenen. Het mooie van boksconditietraining is dat alle spieren aan bod komen, ook de dieper liggende spieren worden geactiveerd.

Facebook
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!

//]]>