Nieuw! Goodmorning Shake (programma)
29 september 2017

Challenge! Inhaken kan nog steeds

Goed nieuws: we zijn begonnen met de Consulinn Challenge en je kunt gewoon nog inhaken!

Dus ben je aangekomen de laatste jaren of in de vakantie? Samen met ons draai je de tijd terug naar het lichaam wat je graag wilt hebben. Als je maar een paar kilo kwijt wilt raken is het Goodmorning Shake programma zeer geschikt (daarover lees je in deze nieuwsbrief) en als je er meer dan een paar kwijt wilt is het 800 of 900 programma zeer geschikt.

Tijd om vooruit te kijken, bouw zelf aan een gezondere, slankere toekomst! Samen met ons!

Wat is de bedoeling?

Je meldt je aan via www.consulinn.nl/challenge  en kiest jouw vestiging uit: Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Drachten, Grou, Dokkum of Noordbergum.

Je krijgt een mailtje terug met wat uitleg (kan misschien in je spam staan) en met de link naar onze besloten Facebookgroep.

Deze of volgende week wordt er contact met je opgenomen en wordt er een intakegesprek met je ingepland. Je kiest uiteraard zelf welk programma je zou willen volgen (totaalvoedingsprogramma, 3 producten plus een lichte maaltijd of normale voeding en 1 maaltijdvervanger per dag).

Je krijgt toegang tot de exclusieve, besloten Facebookgroep waar elke dag een mini-challenge, een vlog, blog, prijsvraag, doelen bespreken of andere motiverende situaties zullen plaatsvinden.

Je zit in die groep met allemaal gelijkgestemden, maar je bepaalt natuurlijk zelf of je iets met de groep deelt & wat je deelt. Niets is verplicht, behalve dan dat iedereen zich veilig moet voelen in die groep!

Gaan we ook nog andere dingen samen doen? Ja, wat precies laten we nog even in het midden en dat is natuurlijk allemaal optioneel: niks moet.

Is de Challenge wie er het hardst gaat? Absoluut niet! De Challenge ga je aan met jezelf, maar we vinden steun bij elkaar!

Doen jullie zelf ook mee? De meeste coaches hebben het niet nodig, een aantal gaan keihard meedoen en zullen ook video’s maken met hun bevindingen. 😱 Allemaal in de Facebookgroep natuurlijk.

Omdat de Challenge vooral over ‘samen’ gaat: als je samen met je vriendin, broer, collega of dochter op intake komt, betalen jullie samen €25 ipv elk €25!

Die €25 is eenmalig & alleen voor de intake, de rest van de wekelijkse persoonlijke (dus niet in groepsverband) begeleiding/coaching is GRATIS!

Maakt het uit hoeveel je zou willen verliezen? Helemaal niks, we willen iedereen helpen naar een betere situatie! Meld je gewoon aan & verander echt je leven!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!