Proefpakket

Proef het gemak van afvallen!

Ben jij klaar met jojo’en? Klaar met elk dieet proberen en jezelf keer op keer te motiveren? Volhouden, weinig eten, streng zijn voor jezelf, afvallen en uiteindelijk weer op je oude gewicht belanden. Het is tijd voor échte verandering. Met de bewezen effectieve en unieke werkwijze van Consulinn helpen onze ervaren coaches jou om gezond af te vallen.

Ben jij klaar voor een blijvende verandering? Klaar om gezond, fit en gelukkig te zijn met jezelf? Jij kan dit! Proef 7 dagen het gemak van afvallen en vraag het proefpakket voor maar €59,95 snel aan!

Door Consulinn ben ik nu een fittere, gelukkigere versie van mezelf!”


7 dagen proeven

Met ons proefpakket krijg jij een unieke kans om onze producten te proeven en onze bewezen coaching te ervaren. Voor het bedrag vanaf €59,95 krijg jij een uniek voorproefje van de nieuwe jij. Kom je meeproeven?

Proefpakket

59,95
 • Proefpakket t.w.v. €100,90, dus €40,95 korting! Hierbij zit inbegrepen:
 • ✔ Gratis intake t.w.v. €35
 • ✔ Gratis shakebeker t.w.v. €5,95
 • ✔ 3 Coach Nutrition maaltijden per dag
 • ✔ Professionele lichaamsmeting
 • ✔ 1 maand gebruik van onze Voedingsapp
 • ✔ Begeleiding van ervaren coach
 • Niet inbegrepen: Koolhydraatarme avondmaaltijd van 300 kCal
Start vandaag

Proefpakket PRO

79,95
 • Proefpakket PRO t.w.v. €130,90, dus €52,90 korting! Hierbij zit inbegrepen:
 • ✔ Gratis intake t.w.v. €35
 • ✔ Gratis shakebeker t.w.v. €5,95
 • ✔ 4 Coach Nutrition maaltijden per dag
 • ✔ Extra 7 krachtpatsertjes t.w.v. €10
 • ✔ Professionele lichaamsmeting
 • ✔ 3 maanden gebruik van onze Voedingsapp
 • ✔ Begeleiding van ervaren coach
Start vandaag

Voorproeven

Professionele begeleiding door ervaren coaches
Jij maakt kennis met jouw eigen coach die zelf ervaringsdeskundige is. Zij ging jou al voor, kent de obstakels waar jij tegenaan loopt en helpt jou op een gezonde manier af te vallen. Jouw coach is er met jou en voor jou tijdens elke stap in jouw proces naar de nieuwe, slanke, gelukkigere jij.

Smaakmakers

Jouw ideale gewicht met Coach Nutrition
Een gouden combinatie: coaching én Coach Nutrition-producten. Proef de heerlijke smaken van deze maaltijdvervangers. In het proefpakket zitten de smaakmakers: citroen caramel, aardbei, banaan, koffie caramel, kip kerrie, tomaat en nog veel meer! Allemaal bomvol vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Geen boodschappen doen, geen calorieën tellen: alles wordt voor jou gedaan. Afvallen smaakte nog nooit zo lekker! Veel van de producten zijn glutenvrij en er is veel keuze voor vegetariërs. Je kunt volop variëren in smaken en soorten: van shakes en soepen tot repen, pap en warme maaltijden. Lekker ite!

De smaak te pakken

Al jouw favoriete maaltijden in de Voedingsapp
Naast een ervaren, betrokken coach en heerlijke smaakmakers krijg jij ook toegang tot de slimme Voedingsapp. In de app vind jij leuke en lekkere recepten die helemaal passen bij jouw afvalplan en wat jij lekker vindt. Elke maaltijd heeft een handige ingrediëntenlijst, bereidingswijze en overzicht van de voedingswaarden. Zo zorgen wij samen met jou dat jij op je streefgewicht blijft.

Dat smaakt naar meer!

Wil jij na 7 dagen ‘proeven’ méér? Ga voor blijvend resultaat en geniet van jouw ideale streefgewicht. Kies dan voor ons volledige en uitgebreide afslankprogramma en ontvang 10% korting op de producten in de tweede week.

Overzicht van onze afslankprogramma’s

GOUD

v.a. 80,50 p.w.
 • 4x per dag volledige maaltijd
 • Wekelijkse begeleiding van jouw eigen ervaren coach
 • Geen boodschappen, geen calorieën tellen
 • Professionele lichaamsmeting
 • 1 jaar gratis gebruik van onze voedingsapp

ZILVER

v.a. 61,95 p.w.
 • 3x per dag volledige maaltijd (excl. een koolhydraatarme maaltijd van 300 kcal)
 • Wekelijkse begeleiding van jouw eigen ervaren coach
 • Professionele lichaamsmeting
 • 6 maanden gratis gebruik van onze voedingsapp

BRONS

v.a. 18,50 p.w.
 • Start de dag met ontbijtshake
 • Driewekelijkse begeleiding van jouw eigen ervaren coach
 • Aangepast voedingsschema
 • 4 maanden gratis gebruik van onze voedingsapp

Maak kennis met onze coaches

Alie
Vestiging: Leeuwarden

Heb jij een stok achter de deur nodig? Als coach help ik je hier graag bij. Ik houd je een spiegel voor en als je een extra duwtje nodig hebt dan zorg ik dat je die krijgt. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben betrokken en integer: ik zal je stimuleren en motiveren om je doelen te behalen. Samen gaan we de strijd tegen de kilo’s aan. Vervolgens gaan we weer opbouwen naar een gezond voedingspatroon om zo ook op je ideale gewicht te kunnen blijven. Wil jij weer blij worden van je eigen spiegelbeeld? Ik wil je graag helpen je doel te bereiken. Wacht niet langer, begin gewoon!

Maroesja
Vestiging: Harlingen, Franeker en Terschelling

Verantwoord, effectief & succesvol afvallen? Ik coach je graag! Mijn begeleiding is professioneel, persoonlijk en vooral motiverend. Met de juiste adviezen, tools, tips en trucs help ik jou naar je ideale gewicht en leer ik jou hoe je kunt genieten van een gezond voedingspatroon speciaal voor jou op maat gemaakt. “Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!” Afvallen is niet makkelijk en ik weet als ervaringsdeskundige hoe lastig het is om vol te houden daar waar je eigenlijk wilt stoppen. Vertrouw me, ik help je erdoorheen!

Marloes
Vestiging: Drachten en Noardburgum

Beheersen jouw overtollige kilo’s je leven? Ik help je om voor eens en voor altijd van deze strijd af te zijn. Als jij jouw doel hebt bereikt, werken we gezamenlijk naar een leven waarin je je eetpatroon beheerst zodat de kilo´s die eraf zijn, er ook af blijven. Wil jij een coach die enthousiast en positief is, jou het vertrouwen geeft wat je nodig hebt om je doel te behalen en waar je met plezier naartoe gaat? Neem dan contact met me op. Ik hoop je snel te zien!

Ciska
Vestiging: Leeuwarden

Waarom alleen doen als het samen kan! Hoogtepunten maar ook zeker de dieptepunten delen met iemand die weet hoe lastig het soms kan zijn. Ik ben ooit een flink gewicht kwijtgeraakt op dezelfde manier en heb ze op een paar kilo na ook niet meer teruggevonden 😛 (We mogen helaas geen kilo´s noemen, maar het waren flink wat kratjes suiker) Ik weet als geen ander de valkuilen, moeilijke momenten en frustraties, maar weet ook hoe het voelt als je je doel deze keer wel haalt. Samen gaan we daarvoor! Afvallen met de hulp van de Coach Nutrition producten en daarna weer naar een gezond voedzaam eetpatroon waardoor jojo´en tot de verleden tijd behoort. Ik zal jou als coach inspireren, motiveren en zoveel mogelijk handvaten meegeven om het vol te houden en die kilo´s achter je te laten.  Zien we elkaar snel? Wat heb je naast je kilo´s te verliezen? Liefs Cisca

Linda
Vestiging: Leeuwarden

Ik ben Consulinn in 2010 begonnen en mijn hart ligt nog altijd bij het helpen van mensen en samen hun doelen waarmaken. Kwetsbaarheid en kracht liggen dichterbij elkaar dan je zou denken. Hulp vragen is vaak lastig, maar tegelijkertijd zo ongelooflijk sterk! Samen maken we een plan, voor jou. Jij zult het meeste werk moeten doen, maar ik sta naast je.

Is het altijd makkelijk? Nee, dat is gedragsverandering nooit. Anders had je mij niet nodig..

Het is wel leuk! Want dit werkt. Als jij werkt. En als je het gevoel hebt dat je de teugels weer in handen hebt, dan laat je die heus niet meer vieren! Ik vind het belangrijk dat je volledig jezelf kunt zijn, alles kunt & durft te vertellen wat je wil vertellen en dat je altijd met een goed gevoel en frisse moed de deur weer uitstapt. Been there, done that. Meerdere malen in hetzelfde schuitje als jij gezeten, dus ik herken alle obstakels, mindfucks en ook de meeste smoesjes. 😉

Als coach ben ik goudeerlijk, vrolijk, oplossingsgericht, soms confronterend en altijd motiverend.

Dus waar wacht je nog op? Ik wacht op jou, met mijn high five! Liefs Linda

Actievoorwaarden Poefpakket:

 • De actie geldt van 01 januari 2022 tot 1 maart 2022
 • Bij het proefpakket / proefpakket PRO maak je 7 dagen gebruik van de Coach Nutrition producten
 • Het proefpakket t.w.v. €59,95 bestaat uit een gratis intake t.w.v. €35, gratis shakebeker t.w.v. €5,95, 3 Coach Nutrition maaltijden per dag (totaal 21 producten), professionele lichaamsmeting, 1 maand gebruik van de Voedingsapp, begeleiding van ervaren coach. Het proefpakket PRO t.w.v. €79,95 bestaat uit een gratis intake t.w.v. €35, gratis shakebeker t.w.v. €5,95, 4 Coach Nutrition maaltijden per dag (totaal 28 producten), extra 7 krachtpatsertjes t.w.v. €10, professionele lichaamsmeting, 3 maanden gebruik van de Voedingsapp, begeleiding van ervaren coach.
 • Het proefpakket is eenmalig te gebruiken per persoon
 • Consulinn behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen
 • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je aanmelding te beheren en om contact met je op te nemen. Je gegevens zullen – conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens – niet worden gedeeld met derden en/of worden gebruikt. Door de actievoorwaarden te accepteren ga je akkoord met de communicatie rondom de actie.
Facebook
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!