Werkwijze

Hoe werkt het

Wij werken met de producten van Straight away, gezonde maaltijdvervangers! Net als sommige  andere maaltijdvervangers zitten ze bomvol vitamines, mineralen en essentiële vetten. Wat de producten van Straight away echt uniek en bijzonder maakt is dat ze gezoet zijn met stevia, geen aspartaam te bekennen. Sommige producten zijn glutenvrij en er zijn ook een boel geschikt voor vegetariërs. En nog lekker ook!

Een dieet met shakes, soepen, repen, pap en sinds kort zelfs warme maaltijden dat in veel variaties mogelijk is. Dat roept bij de meeste mensen onterecht termen als ‘jojo-en’, ‘crashdieet’ en ‘ongezond’ op. Begrijpelijk, bij ons destijds ook. Het klopt ook dat je zou kunnen gaan jojo-en, dat het een crashdieet is en ongezond, maar alleen als je het niet goed volgt en het afbouwen van de producten en het opbouwen van je normale voeding niet goed doet.

Dit is gezond, zolang je het op de goede manier volgt en daarna langzaam onder begeleiding naar een normaal eetpatroon gaat. En daarom kom je steeds bij je coach langs en helpen we je, want te zwaar zijn is pas écht ongezond!

Straight Away Totaalvoeding

Dit is de meest gevolgde vorm van het dieet, omdat het snel werkt en er geen sprake is van een hongergevoel. Je voeding bestaat alleen uit Straight away producten (4), waardoor je lichaam in een vetverbrandingsstand komt.

Het is heel prettig dat je geen calorieën hoeft te tellen, je kunt dus niets fout doen en de grenzen zijn helder!

Straight away + maaltijd

Deze programma’s worden gevolgd door mensen die graag hun avondeten met hun familie eten of mensen die geen totaalvoedingsprogramma willen doen. Ook voor mensen die bepaalde medicatie gebruiken zijn deze varianten een uitkomst. Het is soms ook prettig om met deze variant te starten om het aantal calorieën te beperken en daarna verder te gaan met de totaalvoeding.

Bij het 900 kcal programma gebruik je drie Straight Away maaltijden per dag, daarnaast eet je ’s avonds een maaltijd van 300 kcal. Die maaltijd bestaat uit groenten samen met vlees of vis.

Bij het 1200 kcal programma gebruik je drie Straight Away maaltijden, daarnaast eet je een maaltijd bestaande uit groenten, vlees of vis en aardappelen pasta of rijst. Tussendoor neem je dan nog een stuk fruit en een melkproduct.

Begeleiding

Je belt of mailt voor een afspraak en dat kan best spannend zijn, we proberen ervoor te zorgen dat je dan nog dezelfde week bij iemand van ons terecht kunt. Wij hebben ook allemaal die stap gezet, dus we weten hoe dat voelt!

Tijdens de eerste afspraak is het vooral belangrijk dat jij en je coach elkaar leren kennen, er zal gesproken worden over je motivatie, je eerdere dieetpogingen en wat je graag zou willen veranderen aan jezelf. Uiteraard moet je ook even (figuurlijk) met de billen bloot, want aan de weegschaal ontkom je niet… De eerste keer is meestal vervelend, maar je bent langsgekomen omdat je er vanaf wilt, dus de volgende keer ziet het er alweer veel vrolijker uit!

Je bepaalt je doel samen met je coach, maar jij bent leidend. Het is jouw dieet, jouw lichaam en jij moet het tenslotte doen. Je schaft je producten aan en kunt aan de slag…

De week daarna kom je voor je eerste controle, hoe heb je het ervaren? Hoe reageert je omgeving, wat vond je lekker en wat minder? En uiteraard het belangrijkste: hoeveel gewicht ben je kwijt?

Vervolgens kom je wekelijks of tweewekelijks langs om te wegen, je verhaal kwijt te kunnen, je successen te vieren en om nieuwe producten mee te nemen.

Investering

Consulten

Intakegesprek                     € 35

Herintakegesprek              € 17,50

Gesprek na 2x herintake  € 35

Per week

Afhankelijk van welk programma je volgt en hoeveel producten je gebruikt, investeer je tussen de €20 en €80 per week in jezelf en je gezondheid.

 

 

 

Facebook
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!