Afvallen doe je natuurlijk bij Consulinn!

Afvallen bij Consulinn is een fijne en unieke manier om je gewicht kwijt te raken. Wij als coaches ondersteunen jou tijdens dit proces. Dit doen we door weeg- en coachmomenten, je kunt bij ons langskomen maar tegenwoordig kan de coaching ook online plaatsvinden. Hierdoor heb jij -waar je ook bent- een mooie stok achter de deur en zorgen we er samen voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt én op gewicht blijft.

Op gewicht blijven!

Onze coaches zijn er natuurlijk om jou te ondersteunen bij gewichtsverlies. Wat nog belangrijker is, is dat je gezond en op gewicht weet te blijven. Samen met jouw Consulinn coach en de verantwoorde en gezonde producten van Coach Nutrition ga jij werken naar een gezondere en fittere leefstijl.

Wat de begeleiding bij Consulinn uniek maakt is dat vanaf de start gebruik maken van de Coach Nutrition voedingsapp. Die stellen we in op basis van jou persoonlijke plan. Dit is een fijn hulpmiddel tijdens het afvallen maar vooral perfect inzetbaar tijdens de opbouw naar een gezond eetpatroon.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben jij er klaar voor? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze Consulinn coaches in jouw regio.

Over Coach Nutrition

Wij werken bij Consulinn met de producten van Coach Nutrition. Dit zijn gezonde maaltijdvervangers bomvol vitamines, mineralen en collageen. Veel producten zijn glutenvrij en daarbij zijn er voor vegetariërs volop opties. En niet geheel onbelangrijk: het is nog lekker ook. Een groot voordeel aan de producten van Coach Nutrition is de variatie: wij bieden shakes, soepen, repen, pap en zelfs warme maaltijden aan. Zo kun je enorm variëren in smaak en soort, zonder dat het diëten saai wordt.

Tijdens het intake gesprek bespreek je samen met je coach de mogelijkheden die voor jou geschikt zijn. Door het gebruik van onze handige Coach Nutrition voedingsapp kunnen we het persoonlijk plan samenstellen naar jouw wensen, behoeftes, voedingsvoorkeuren en doelstelling.
Dit maakt het diëten leuker, slimmer en lekkerder. Dat kan betekenen dat je ervoor kiest al je maaltijden te vervangen door een Coach Nutrition product of dat je bepaalde maaltijden vervangt door reguliere voeding.

Begeleiding

Overweeg jij om te bellen voor een vrijblijvende intake? Dat kan best spannend zijn. Wees gerust: wij hebben ook allemaal diezelfde, eerste stap gezet. Wij weten dus als geen ander hoe dat voelt! Heb je eindelijk de knoop doorgehakt om contact op te nemen? Wij proberen ervoor te zorgen dat je nog dezelfde week bij iemand van ons terecht kunt.

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak is het vooral belangrijk dat jij en je coach elkaar leren kennen. Jullie gaan het hebben over je motivatie, je eerdere dieetpogingen en wat je graag zou willen veranderen aan jezelf. Uiteraard moet je ook even (figuurlijk) met de billen bloot, want aan de weegschaal ontkom je niet. De eerste keer is misschien even een drempel, maar je bent langsgekomen omdat je iets wilt veranderen aan je lijf of je leefstijl, dus de volgende keer ziet het er alweer veel vrolijker uit.

En dan?

Je bepaalt je doel samen met je coach, maar jij bent leidend. Het is jouw dieet, jouw lichaam en jij moet het tenslotte doen. Je schaft je producten aan en kunt aan de slag. De week daarna kom je voor je eerste controle, hoe heb je het ervaren? Hoe reageert je omgeving, wat vond je lekker en wat minder? En uiteraard het belangrijkste: hoeveel gewicht ben je kwijt? Vervolgens kom je wekelijks of tweewekelijks langs om te wegen, je verhaal kwijt te kunnen, je successen te vieren en om nieuwe producten mee te nemen.

Wil jij een coach die betrokken, enthousiast en positief is?

Onze coaches geven jou het vertrouwen dat je nodig hebt om je doelen te behalen en waar je met plezier naartoe gaat. We geven je tips, tijd, een luisterend oor, we nemen je serieus en slepen je er – vaak met een gezonde dosis humor – doorheen wanneer je het lastig hebt.

‘’Ik zat op een gegeven moment niet meer lekker in mijn vel. Ik had moeite met sporten, weinig energie en had nergens meer zin in. Toen ik een gezin wilde stichten, ging de knop om. Samen met mijn Consulinn coach ben ik voor het volledig maaltijdvervangende programma van Coach Nutrition gegaan. Om te voorkomen dat het een lange rit werd, stelden we korte, kleine doelen op om naartoe te werken. Mijn broeken gingen steeds losser zitten en ik kreeg meer energie. Ook mijn omgeving viel het op. De laatste weken vond ik het lastigst, maar hier heeft mijn coach me echt doorheen gesleept. Ik maak nu bewuste keuzes en ben inmiddels al een jaar op (en zelfs een beetje onder) mijn streefgewicht. Dus mocht je willen afvallen maar twijfel je nog? Ga ervoor, dan word je net als ik een fittere versie van jezelf!’’

Een tevreden cliënt

Investering

Consulten

Intakegesprek                     € 35

Herintakegesprek              € 17,50

Gesprek na 2x herintake  € 35

Per week

Afhankelijk van welk programma je volgt en hoeveel producten je gebruikt, investeer je tussen de €20 en €80 per week in jezelf en je gezondheid.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben jij er klaar voor? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze Consulinn coaches in jouw regio.