Werkwijze

Wil jij je graag weer slank, gezond en fit voelen zonder jojo-effect?

Afvallen bij Consulinn is een fijne en unieke manier om je gewicht kwijt te raken. Wij werken als coaches om jou te ondersteunen tijdens dit proces. Dit doen we door wekelijkse weeg- en coachmomenten. Hierdoor heb jij een stok achter de deur en zorgen wij ervoor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt én op gewicht blijft.

Op gewicht blijven

Onze coaches zijn er natuurlijk om jou te ondersteunen bij gewichtsverlies. Wat nog belangrijker is, is dat je gezond en op gewicht weet te blijven. Samen met jouw Consulinn coach en de verantwoorde en gezonde maaltijdvervangers van Coach Nutrition ga jij werken aan een gezonder en fittere leefstijl. Een dieet met maaltijdvervangers werkt goed omdat het duidelijk en overzichtelijk is en hierná gaan we samen weer opbouwen naar een verantwoord en gezond eetpatroon wat bij jou past.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben jij er klaar voor? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze Consulinn coaches in jouw regio.

Over Coach Nutrition

Wij werken bij Consulinn met de producten van Coach Nutrition . Dit zijn gezonde maaltijdvervangers bomvol vitamines, mineralen en essentiële vetten. Veel producten zijn glutenvrij en daarbij zijn er voor vegetariërs volop opties. En niet geheel onbelangrijk: het is nog lekker ook. Een groot voordeel aan de producten van Coach Nutrition is de variatie: wij bieden shakes, soepen, repen, pap en zelfs warme maaltijden aan. Zo kun je enorm variëren in smaak en soort, zonder dat het diëten saai wordt, of je nu kiest voor Coach Nutrition Totaalvoeding óf een combinatie met ‘gewone’ maaltijden.

Coach Nutrition Totaalvoeding

Dit is de meest gevolgde vorm van het dieet. Waarom? Omdat het snel werkt en er geen sprake is van een hongergevoel. Je voeding bestaat alleen uit Coach Nutrition producten (4), waardoor je lichaam in een vetverbrandingsstand komt. Het fijne aan deze keuze is dat je geen calorieën hoeft te tellen. Je kunt dus niets ‘fout’ doen en de grenzen zijn helder.

Coach Nutrition + maaltijd

Deze programma’s worden gevolgd door mensen die graag hun avondeten met hun familie eten of mensen die geen totaalvoedingsprogramma willen doen. Ook voor mensen die bepaalde medicatie gebruiken zijn deze varianten een uitkomst. Het is soms ook prettig om met deze variant te starten om het aantal calorieën te beperken en daarna verder te gaan met de totaalvoeding.

900 kcal programma

Bij het 900 kcal programma gebruik je drie Coach Nutrition maaltijden per dag, daarnaast eet je ’s avonds een maaltijd van 300 kcal. Die maaltijd bestaat uit groenten samen met vlees of vis.

1200 kcal programma

Bij het 1200 kcal programma gebruik je drie Coach Nutrition maaltijden, daarnaast eet je een maaltijd bestaande uit groenten, vlees of vis en aardappelen pasta of rijst. Tussendoor neem je dan nog een stuk fruit en een melkproduct.

Begeleiding

Overweeg jij om te bellen voor een vrijblijvende intake? Dat kan best spannend zijn. Wees gerust: wij hebben ook allemaal diezelfde, eerste stap gezet. Wij weten dus als geen ander hoe dat voelt! Heb je eindelijk de knoop doorgehakt om contact op te nemen? Wij proberen ervoor te zorgen dat je nog dezelfde week bij iemand van ons terecht kunt.

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak is het vooral belangrijk dat jij en je coach elkaar leren kennen. Jullie gaan het hebben over je motivatie, je eerdere dieetpogingen en wat je graag zou willen veranderen aan jezelf. Uiteraard moet je ook even (figuurlijk) met de billen bloot, want aan de weegschaal ontkom je niet. De eerste keer is misschien even een drempel, maar je bent langsgekomen omdat je iets wilt veranderen aan je lijf of je leefstijl, dus de volgende keer ziet het er alweer veel vrolijker uit.

En dan?

Je bepaalt je doel samen met je coach, maar jij bent leidend. Het is jouw dieet, jouw lichaam en jij moet het tenslotte doen. Je schaft je producten aan en kunt aan de slag. De week daarna kom je voor je eerste controle, hoe heb je het ervaren? Hoe reageert je omgeving, wat vond je lekker en wat minder? En uiteraard het belangrijkste: hoeveel gewicht ben je kwijt? Vervolgens kom je wekelijks of tweewekelijks langs om te wegen, je verhaal kwijt te kunnen, je successen te vieren en om nieuwe producten mee te nemen.

Wil jij een coach die betrokken, enthousiast en positief is?

Onze coaches geven jou het vertrouwen dat je nodig hebt om je doelen te behalen en waar je met plezier naartoe gaat. We geven je tips, tijd, een luisterend oor, we nemen je serieus en slepen je er – vaak met een gezonde dosis humor – doorheen wanneer je het lastig hebt.

‘’Ik zat op een gegeven moment niet meer lekker in mijn vel. Ik had moeite met sporten, weinig energie en had nergens meer zin in. Toen ik een gezin wilde stichten, ging de knop om. Samen met mijn Consulinn coach ben ik voor het volledig maaltijdvervangende programma van Straight away gegaan. Om te voorkomen dat het een lange rit werd, stelden we korte, kleine doelen op om naartoe te werken. Mijn broeken gingen steeds losser zitten en ik kreeg meer energie. Ook mijn omgeving viel het op. De laatste weken vond ik het lastigst, maar hier heeft mijn coach me echt doorheen gesleept. Ik maak nu bewuste keuzes en ben inmiddels al een jaar op (en zelfs een beetje onder) mijn streefgewicht. Dus mocht je willen afvallen maar twijfel je nog? Ga ervoor, dan word je net als ik een fittere versie van jezelf!’’

Een tevreden cliënt

Investering

Consulten

Intakegesprek                     € 35

Herintakegesprek              € 17,50

Gesprek na 2x herintake  € 35

Per week

Afhankelijk van welk programma je volgt en hoeveel producten je gebruikt, investeer je tussen de €20 en €80 per week in jezelf en je gezondheid.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben jij er klaar voor? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze Consulinn coaches in jouw regio.

Facebook
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen & ontvang recepten en motivatie van Consulinn.

Je hebt je ingeschreven!